Lagring og synkronisering

Telefonen har nettforbindelse.

Oppdrag og app klargjøres automatisk når du er innlogget med nett. Vent til statusen viser «Klar uten nett» første gang.

Ingen bilder venter på synkronisering.

Hva er tilgjengelig uten nett?

Tildelte, planlagte og aktive oppdrag med tekst og instrukser, samt bilder du har tatt og som ennå ikke er synkronisert. Nye avvik kan meldes uten nett. Tidligere avvik, opplastede bilder, vedlegg og behandling krever nett.

Nye tildelinger må rekke å bli hentet mens appen er åpen. Ikke slett nettstedsdata før bildene er synkronisert.

Feltdok

Dokumentasjon som finner veien hjem.

Logg inn for å se oppdragene dine og dokumentere arbeidet.